24 ÓRÁS RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS
JAVÍTÁS A BEJELENTÉST KÖVETŐ 3 ÓRÁN BELÜL
06 20 942 8472

Gyors javítás

Cégünk legfontosabb célkitűzése a felvonók gyors javítása a minőség megtartása mellett.

A javításokat a bejelentéstől számított két órán belül megkezdjük, munkanapokon és munkaszüneti napokon is, ha a hiba bejelentése 8 és 18 óra között megtörténik. A kiszállásért díjat nem számítunk fel.

Tapasztalatunk szerint a cégek jelentős része személygépkocsikkal végzi a javításokat, ami nem teszi lehetővé jelentős mennyiségű tartalék alkatrész szállítását. Nem elég gyorsan kiszállni az adott címre, ha a megjelenés után az alkatrészek beszerzése plusz időt vesz igénybe, ami jelentősen megnyújtja a javítási időt. Cégünk 2017-től már 4 szervizautóval dolgozik. Kisteherautóinkban a legfontosabb cserealkatrészek mindig megtalálhatóak, mint például ékszíjak, bowdenek, mágnes kapcsolók, relék, csúszó betétek, csapágyak. Mindkét autónk tartalmazza a legfontosabb szerszámokat is (fúró, csiszoló, hegesztőtrafó), így azonnal elkezdhető a javítás. Raktárunkban további alkatrészek állnak rendelkezésre (pl.: csere motorok majdnem minden felvonó típushoz), melyek hétvégén is elérhetőek a szerelőink számára. Mivel a hibás felvonó motorok javítása, tekercselése eltarthat 1-2 hétig is, így erre az időszakra is tudunk megoldást kínálni, csere motorok biztosításával.

A kisebb hibákat azonnal megszüntetjük, a nagyobb javításokat előzetes árajánlat, egyeztetés alapján végezzük.

Részletfizetési megállapodással is.

Az általános karbantartási szerződés tartalmazza azon javítások listáját, melyekért díjat nem számítunk fel.

lift karbantartás, lift szerelés, felvonó karbantartás, felvonó szerelés, lift modernizáció, flevonó modernizáció, lift, felvonó, gyorsliftszerviz